LAST - MINUTE .. SUPER PROMOTIE TE HUUR VANNE AAN 750€ / WEEK NOG VRIJ TOT 9/08/19!! WEES ER SNEL BIJ !!

Kom zeker eens langs bij RS Cars voor mobilhomes te Londerzeel. Bij ons kan u terecht voor de verhuur en verkoop van campers van topmerken, maar ook voor allerhande accessoires voor uw kampeerwagen.

Gepersonaliseerd rijden

RS Cars verdeelt de courante modellen van motorhomes met toebehoren. Als onafhankelijk verdeler krijgt u altijd een eerlijk advies op maat van uw specifieke behoeften. En als u dat wil, personaliseren we uw voertuig helemaal naar uw wens.

Betrouwbare service, eerlijke prijs - Nieuw Jumpie - dubbele cabine - 6 zitpl. 

Bij RS Cars mag u zeker zijn van een snelle en betrouwbare service aan een eerlijke prijs. Wij verkopen en verdelen mobilhomes van verschillende merken die aan alle comfortvereisten voldoen. We streven ernaar om uw autokosten zo laag mogelijk te houden. Een uitgeruste motorhome én een professionele service. Dat is waar wij voor staan. Al meer dan 20 jaar.

Advies en expertise

Heeft u af en toe een mobilhome nodig voor een weekendje weg of een citytrip? Dan is een mobilhome huren de voordeligste optie. Indien de reismicrobe u echt te pakken heeft, kiest u best voor een aankoop van een gepersonaliseerde kampeerwagen. Maar wat uw reisgedrag ook is, RS Cars helpt u graag professioneel verder.

Huur of koop mobilhomes bij RS Cars te Londerzeel en beleef een onvergetelijke vakantie! Bel nu 052 30 32 97, of surf naar onze contactpagina voor al uw vragen.

Mobilhome Verhuur

Verken een nieuw stukje van de wereld met de mobilhome. Ga zonder zorgen op vakantie.

Meer info

Voordelige Prijzen

Een ruime camper of een kleine mobilhome. Ontdek de mogelijkheden en voordelige prijzen.

Meer info